RIDERS PARTY 2009

12.05.2009 20:52

https://www.riders.sk/party2009.html

Prďte sa zabaviť !!!
Dovoľte, aby sme predstavili podujatie „RIDERS PARTY 2009“.
"Riders party 2009" je podujatie organizované Občianskym združením RIDERS. Ide o stretnutie motorkárov a ľudí s kladným vzťahom k životu na „dvoch kolesách“ z celého Slovenska a okolia. Podujatie sa bude konať v dňoch 15. - 17. mája 2009 pri Leviciach na kúpalisku Margita-Ilona. Tu bude postavený stanový tábor, ale aj možnosť ubytovania v chatovej osade priľahlého kempu. Samozrejmosťou bude možnosť stravovania a občerstvenia. Pestrý kultúrny program bude súbežne prebiehať na dvoch nezávislých pódiách, kde budú vystupovať hudobné skupiny KARPINA, MORČATA NA UTĚKU, DE BILL HEADS, a mnohé iné . . .
Popri vystúpení hudobných skupín sú pripravené aj iné možnosti zábavy účastníkov stretnutia. Ide o rôzne zábavné súťaže, možnosť športového vyžitia. K dispozícii možnosť kúpania na kúpalisku. V termíne konania nášho podujatia sa oficiálne otvára kúpeľná sezóna na kúpalisku Margita-Ilona.
Organizátori podujatia mysleli aj na obyvateľov mesta Levice. Pre nich je pripravená spanilá jazda motocyklov, ktorá bude mať zastavenie na námestí hrdinov v Leviciach kde v Piatok vo večerných hodinách bude prebiehať exibičné vystúpenie "TRIAL"  spojené s ohňostrojom a diskotékou.
O bezpečnosť podujatia sa bude starať SBS v spolupráci s Mestskou a štátnou políciou. V nepretržitej službe bude aj záchranná zdravotná služba.
Obraciame sa na Vás s pozvánkou na predmetnú akciu a veríme, že aj Vaša účasť prispeje k spríjemneniu celého podujatia.
S pozdravom RIDERS o.z.

 
Späť

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.

Get my banner code or create a flash banner